Over Berthel ter Steege

Wat is er nu mooier dan mensen op reis laten gaan? Voor mij is de student de poort naar de reiswereld. Om goed les te kunnen geven moet je voortdurend de ontwikkelingen en veranderingen in de reiswereld bijhouden. De reiswereld maakt mij enthousiast en dat merk je tijdens de lessen. Ik nodig je uit dit enthousiasme te delen en in te zetten op weg naar je diploma!

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams. – Eleanor Roosevelt

Ik heb lesgeven altijd fantastisch gevonden, maar ik heb het altijd wel op mijn eigen manier willen doen. Zo heb ik altijd mijn eigen lesmateriaal ontwikkeld en laten uitgeven. In mijn bedrijf Transferama kan ik de studenten begeleiden zoals ik dat wil. Het studietraject moet perfect verlopen én resultaat hebben. De student moet centraal staan en alle aandacht krijgen. Sinds de oprichting van Transferama  in 2001 is mijn droom werkelijkheid geworden.

Grenzenloze Instructie

Success…seems to be connected with action. Successful people keep moving. They make mistakes, but they don’t quit. – Conrad Hilton
Hoe leer je iets? Dat verschilt sterk per student. Sommigen studeren het liefst zoveel mogelijk zelfstandig en willen alleen dat hun vragen beantwoord worden. Anderen willen juist dat elk onderdeel uitgelegd wordt, voordat ze iets gaan leren. De een spreekt Nederlands, de ander Engels, Duits of Spaans. De ene student wil een volledige cursus, de ander slechts één onderdeel. Transferama legt je geen beperkingen op: het kan allemaal. In het gratis adviesgesprek maken we een plan voor JOUW studie, want het gaat om JOUW toekomst.

Een baan in de reisbranche

Zoek je een baan in de reisbranche, neem dan contact op met Flex Work in Travel.
Als professioneel werving- en selectie bureau kunnen ze je wellicht behulpzaam zijn.

Back to Top
Geverifieerd door ExactMetrics